Εξειδικευμένη Αναζήτηση

Ενημέρωση μέσω RSS

Το περιεχόμενο του site της Public Issue είναι διαθέσιμο και μέσω της υπηρεσίας RSS. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να είστε ενημερωμένοι για όλες τις τελευταίες έρευνες και αναλύσεις της Public Issue.
Επιλέξτε μία ή περισσότερες από τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

rss icon Έρευνες
rss icon Αναλύσεις
rss icon Βαρόμετρο
rss icon Όλες οι θεματικές ενότητες
rss icon Παρουσιάσεις Θεμάτων στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο
miro icon Παρουσιάσεις Θεμάτων στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο μέσω του προγράμματος Miro

Τι είναι το RSS

Το RSS (Really Simple Syndication) είναι ένα format ανταλλαγής περιεχομένου βασισμένο στη γλώσσα XML. Με την τεχνολογία RSS έχετε τη δυνατότητα ανάγνωσης των πιο πρόσφατων θεμάτων της ιστοσελίδας της Public Issue χωρίς να χρειάζεται να την επισκέπτεστε. Ένα κανάλι RSS αποτελείται από μία λίστα στοιχείων που περιέχουν τον τίτλο του θέματος (έρευνα, ανάλυση, ή Βαρόμετρο), μια μικρή περιγραφή για το περιεχόμενο του θέματος, καθώς και το σύνδεσμο προς το αντίστοιχο θέμα στην ιστοσελίδα της Public Issue. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα πρόγραμμα RSS, ή και μια online υπηρεσία RSS και το είδος του περιεχομένου για το οποίο επιθυμείτε να ενημερώνεστε (μπορείτε να το επιλέξετε από την λίστα παραπάνω). Με αυτόν τον τρόπο αυτομάτως θα αποστέλλονται όλες οι νέες ενημερώσεις στον υπολογιστή σας, ή οποιαδήποτε άλλη φορητή συσκευή, όπως το κινητό σας τηλέφωνο.

Πώς μπορώ να κάνω χρήση του RSS

Θα χρειαστεί να έχετε εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας ή την φορητή σας συσκευή ένα πρόγραμμα ανάγνωσης ειδήσεων (News Aggregator).

Από που μπορώ να προμηθευτώ πρόγραμμα ανάγνωσης ειδήσεων

Αναφέρουμε ενδεικτικά κάποια προγράμματα ανάγνωσης ειδήσεων:

Για περισσότερα προγράμματα ανάγνωσης μπορείτε να επισκεφτείτε τον δικτυακό τόπο της Wikipedia.